SOLS: la serie

SOLS: la serie

SOLS: la serie

Publicada el 05.01.2014 a las 16:31h.

Vota per el millor episodi de SOLS, la sèrie. Una sèrie feta per nois de 1r d'ESO sense cap mena d'ajuda. Argument: En una excursió escolar, un autocar pateix un accident, i tots els supervivents van a parar en un misteriós bosc. Protagonitzat per: Pau Canivell, Albert Sancho, Maria Ribas, Marçal Roqueta i Marina Guillamon. Dirigit per: Albert Sancho i Pau Canivell.

Avatar de Canivell

Último acceso 20.04.2014

Acciones de la lista

1

Capítol 2: La Decisió

El misteri no para en el bosc. En Pau troba un marc de fotos entre fulles i pedres, dins d'aquest marc hi ha una llista amb els nombres 4, 7 i 12. Mentre els observa estranyat, la Marina xiula i un noi s'emporta al Pau. Mentrestant, els altres nois es desperten i descobreixen que en Pau ha desaparegut... i també l'Estíbaliz, la professora. Ara hauran de col·laborar més que mai entre ells i decidir que fer: marxar de l'esplanada en busca de menjar i els seus companys desapareguts, o quedar-se en el mateix lloc per no arriscar més vides.
Ha recibido 70 puntos

Vótalo:

2

Capítol 1: Alguna cosa no va bé...

En una excursió escolar, un grup de nois pateix un accident d'autocar. Els supervivents van a parar a un bosc on passen coses molt estranyes: els mòvils no funcionen, el conductor de l'autocar ha desaparegut i... no hi ha ningú més que ells. Estan SOLS. L'Estíbaliz, la professora, intentarà posar ordre; mentre que en Julià, l'altre professor, marxarà en busca d'ajuda.
Ha recibido 52 puntos

Vótalo:

Comentarios
¡¡Comenta!!

Buscador

© 2013-2017 - Listas de 20minutos.es | Ir a la versión móvil | Tags populares