Versión impresa

Listas

SOLS El millor episodi de la 1ra temporada

SOLS El millor episodi de la 1ra temporada

Publicada el 15.09.2014 a las 19:08h.

Vota pel millor episodi de la primera temporada de SOLS. SOLS és una sèrie catalana feta per nois d'ESO (aquesta temporada concretament a 1r i 2n d'ESO) sense cap mena d'ajuda. Argument: En una excursió escolar, un autocar pateix un accident, i tots els supervivents van a parar en un misteriós bosc. Protagonitzat per: Pau Canivell, Marina Guillamon, Maria Ribas, Marçal Roqueta, Albert Sancho i Mariona Sales. Dirigit per: Albert Sancho i Pau Canivell.

Avatar de SOLS

Último acceso 15.09.2014

Acciones de la lista

1

Capítol 5: Al Final del Cercle

En l'episodi final de la primera temporada de SOLS, en Marçal i la Maria intentaran que en Pau es recuperi, mentre en Jordi, la Mariona Sales i l'Albert seguiran la llibreta en busca del conductor. Els sis acabaran en el mateix punt i per fi coneixeran el conductor... i sabran perquè estan SOLS.

En aquest episodi la Marina parla amb el conductor, en Marçal troba una pista quan va a pixar, en Jordi es xocarà i en Pau veurà la mort d'un dels seus companys.
Ha recibido 80 puntos

Vótalo:

2

Capítol 4: Tota la Veritat

El nostre estimat grup arriba al campament, on la Marina els hi explica tota la veritat... I la veritat és que hauran de trobar al seu pare, al conductor de l'autocar, si volen saber la resposta a totes les preguntes. Per trobar al conductor hauran de seguir la llibreta d'en Jordi. Però durant el camí desapareixen el grup de noies, la Font i en Joan.

En aquest episodi la Marina fa confesions als seus antics amics, la Mariona Sales torna a plorar per la desaparició d'en Joan i en Pau és disparat i acaba ferit de mort.
Ha recibido 74 puntos

Vótalo:

3

Capítol 2: La Decisió

El misteri no para en el bosc. En Pau troba un marc de fotos entre fulles i pedres, dins d'aquest marc troba una llista amb els nombres 4, 7 i 12. Mentre els observa estranyat, la Marina xiula i un noi s'emporta a en Pau. Mentrestant, els altres nois es desperten i descobreixen que en Pau ha desaparegut... i també l'Estíbaliz, la professora. Ara estan més SOLS que mai, hauran de col·laborar entre ells i prendre decisions importants. En aquest episodi en Pau és capturat per un soldat de la Marina i coneix a la Font, la Marina no està d'acord amb els altres companys i la Maria canvia i... Ver mas
El misteri no para en el bosc. En Pau troba un marc de fotos entre fulles i pedres, dins d'aquest marc troba una llista amb els nombres 4, 7 i 12. Mentre els observa estranyat, la Marina xiula i un noi s'emporta a en Pau. Mentrestant, els altres nois es desperten i descobreixen que en Pau ha desaparegut... i també l'Estíbaliz, la professora. Ara estan més SOLS que mai, hauran de col·laborar entre ells i prendre decisions importants.

En aquest episodi en Pau és capturat per un soldat de la Marina i coneix a la Font, la Marina no està d'acord amb els altres companys i la Maria canvia i comença a col·laborar en el grup davant la sorpresa de l'Albert i en Jordi.
Ha recibido 69 puntos

Vótalo:

4

Capítol 1: Alguna cosa no va bé...

En una excursió escolar, un grup de nois pateix un accident d'autocar. Els supervivents van a parar a un bosc on passen coses molt estranyes: els mòbils no funcionen, el conductor de l'autocar ha desaparegut i... no hi ha ningú més que ells. Estan SOLS.

En aquest episodi l'Estíbaliz posa ordre, la Maria crida i no accepta la barreta de xocalata d'en Pau, en Marçal té gana i la Mariona Sales fa prometre a en Joan que estaran sempre junts.
Ha recibido 63 puntos

Vótalo:

5

Capítol 3: Entrant en Acció

El pla de la Maria es posa a terme, i entren en acció per salvar a en Pau i la Font, que estan capturats pels soldats de la Marina. En aquest episodi es donaran comte de que no estan tan SOLS com pensaven.

En aquest episodi en Jordi lluita contra els soldats de la Marina, en Pau escapa juntament amb la Font i en Joan trenca el cor a la Mariona Sales que busca consol en el grup de noies.
Ha recibido 53 puntos

Vótalo:

Comentarios
¡¡Comenta!!

Buscador

© 2013-2017 - Listas de 20minutos.es | Ir a la versión móvil | Tags populares