Versión impresa

Listas

InformatiCat

Publicada el 11.10.2014 a las 17:14h.

Lista de webs de la asociación sin ánimo de lucro InformatiCat. Sus proyectos son: BlogsCat, PCatalà, Cardedeu.social y La Guia de Cardedeu

Etiquetas: blogs, blogscat, cardedeu, cardedeusocial, catalá, catalanes, catalunya, crear, eines, entitat, gratis, guia, informática, informaticat, internet, pcatala, social, tecnología, xarxa

Avatar de miquelorozco

Último acceso 11.10.2014

Acciones de la lista

1

InformatiCat

http://informaticat.cat

La web de l'entitat. InformatiCat és una entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu de promoure l'ús del català a Internet mitjançant la creació i promoció d'eines informàtiques.
Ha recibido 15 puntos

Vótalo:

2

BlogsCat

http://blogscat.com

La plataforma de creació de blogs catalana. Gratis, amb capacitat il·limitada, 400 extensions, 300 temes i facilitat d'ús.
Ha recibido 14 puntos

Vótalo:

3

Cardedeu.social

http://cardedeu.social

La xarxa social de Cardedeu! En aquesta xarxa social s'uneixen els comerços, entitats i Cardedeuencs per fer poble. Es poden consultar els esdeveniments del poble i molt més!
Ha recibido 13 puntos

Vótalo:

4

Guia de Cardedeu

http://guia.cardedeu.social

La Guia de Cardedeu! Consulta tots els comerços de Cardedeu d'una forma intuïtiva, fàcil i útil! La primera guia digital fàcil d'utilitzar!
Ha recibido 13 puntos

Vótalo:

5

PCatalà

http://pcatala.com

Informàtica en català! Estigues alerta sobre les últimes notícies tecnològiques en català! Cobrim esdeveniments en directe, com les keynote d'Apple, Mobile World Congress entre altres. Trucs i notícies relacionades amb la informàtica i la tecnologia en català!
Ha recibido 12 puntos

Vótalo:

Comentarios
¡¡Comenta!!

Buscador

© 2013-2017 - Listas de 20minutos.es | Ir a la versión móvil | Tags populares